Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3666

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3668

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3672

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3674

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3676

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3680

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3682

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3684

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3686

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3688

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3690

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3692

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3790

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3792

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3842

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 4091
TIRE DISPOSAL - Tireking

TÜV gjithmonë të mërkurën në shtëpi

Master Workshop TireKing

GJITHSISHT. KING mes tregtarëve të gomave.

BLENI, SHITni, EKSPORTONI, GOMA E importit. E PERDORUR DHE E RE. E besueshme. PRAGMATIKE. ME ÇMIM PANIR.

GOMAZHARIA HAP GOMAT TUAJA TLD VJETR! FALAS DHE JO-burokratike.
Dëshironi të hidhni gomat tuaja të vjetra? Thirrni TireKing! Shkruaj TireKing! Ai do të kontaktojë menjëherë me ju!

01

TireKing: Kompania juaj e asgjësimit të gomave të përdorura në Këln, Bon, Düsseldorf, në distriktin Rheinisch-Bergisch dhe në Rhine të Ulët

Shërbimi ynë për shitës makinash, garazhe, shitës gomash etj.: TireKing hedh mbeturinat që keni Goma te perdorura brenda një rrezeje prej 150 kilometrash rreth Këlnit. Pavarësisht se sa goma, pavarësisht nga gjendja, pavarësisht nga cilësia: ne vijmë dhe marrim gomat tuaja të vjetra. Ose për ju TOTALISHT FALAS ose me një çmim të ulët.

Pse TyreKing mund t'i heqë gomat tuaja të përdorura FALAS

Për ne, asgjësimi i gomave të përdorura për ju do të thotë: Ne kontrollojmë gjendjen e secilës gomë individuale dhe më pas vendosim se çfarë të bëjmë me të: A mund të ritrajtohet, a mund të përdoret si një Goma te perdorurajashtë vendit eksportohen, materiali mund të riciklohet ose është përfundimtar, sa më miqësor me mjedisin për të disponuar? Ne marrim përsipër këtë proces testimi për ju dhe udhëzojmë çdo gomë në destinacionin e saj. FALAS – kur të marrim TË GJITHA gomat nga ju. Nëpërmjet përdorimit dytësor, ne mbulojmë kostot tona për mbledhjen falas dhe asgjësimi goma që nuk mund të përdoren më.

02

03

Parakushtet për asgjësimin falas të gomave të vjetra nga TireKing

 • Këln dhe në një rreze prej 150 kilometrash
 • Falas nga 50 goma (sasia minimale e blerjes)
 • 2/3 e gomave duhet të kenë një thellësi të mbetur të shkelës prej 3 mm në shkallën qendrore.
 • Nuk kërkohet klasifikim paraprak! Thjesht marrim të gjitha gomat me vete.
 • Vetëm për tregtarët (jo për privatët)!

Nëse këto kërkesa nuk plotësohen, sa kushton? asgjësimi i gomave të skrapit pastaj në TireKing?

Së pari: Ju paguani vetëm për asgjësimin e gomave që janë jashtë rregullit 2/3-1/3 më sipër. Kjo do të thotë që ne marrim me vete të gjitha gomat me profilin minimal të mbetur - dhe një 1/3 shtesë të kësaj sasie gomash që nuk mund të përdoren më. Për të gjitha gomat e tjera që nuk janë më të përdorshme që i disponojmë, do t'ju paguhet një tarifë fikse prej 3,50 € për copë (plus TVSH) për një tarifë të vogël.

Në përgjithësi, ju lutemi na lejoni një kohë të çojë prej një deri në dy javë për të përpunuar tuaj Goma te perdorura për të marrë. Për marrjen në sezonin e lartë (pranverë, vjeshtë) le të vendosim datat paraprakisht!

Nëse më pak se 1/3 e gomave që do të hidhen kanë një thellësi minimale të profilit 3 mm, ne për fat të keq nuk mund t'i heqim gomat tuaja sepse kostot në këtë rast janë shumë të larta edhe për ne. Kërkojmë mirëkuptimin tuaj!

Hedhja - si funksionon! Katër hapa drejt qëllimit tuaj

>>>>Organizoni një takim në vend! Na telefononi ose na shkruani dhe TireKing do t'ju vizitojë.

>>>>Vlerësim: Ne kontrollojmë gjendjen e gomave në vend dhe nëse kërkesat për të asgjësimin falas janë përmbushur.

>>>>Hiqni! TireKing ka kontrolluar stokun tuaj të gomave të përdorura dhe ka sqaruar kushtet për grumbullim me ju. Tani le t'i paketojmë ato Goma te perdorura brenda dhe merrni ato me vete.

>>>>Hedhja e rregullt! Nëse keni sasi më të mëdha gomash të përdorura në intervale të rregullta, ne jemi të lumtur të vendosim data fikse të grumbullimit, ose mund të na kontaktoni kur të vijë koha përsëri.

04

05

TireKing merr gomat tuaja të përdorura FALAS!

Ku të shkoni me ta Goma te perdorura? mos u shqetësoni! TyreKing kujdeset për këtë. I shpejtë, joburokratik, falas ose për një kompensim të vogël shpenzimesh, miqësore me mjedisin, me flotën tonë. Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një të tillë nëse dëshironi Enë në lokalet.

Hedhja e gomave të përdorura, por ju lutem MIQ MBI MJEDISIN!

Vlerësimi i detajuar i çdo gome individuale nga stafi ynë specialist i trajnuar siguron që a Goma te perdorura ose përdorimi i mëtejshëm ose miqësor ndaj mjedisit dhe kursim i burimeve asgjësimi është furnizuar.

ripërdorim

Lejohet në BE me një thellësi minimale të profilit 1.6 mm në zonën qendrore të shkallës (për gomat e makinave). Rregullore të tjera mund të zbatohen në vendet eksportuese jo-evropiane.

ritregon

Nëse thellësia minimale e shkallës nuk arrihet, një kufomë e padëmtuar është një parakusht që goma të ritrajtohet. Gomat e rimarrë mund të blihen shumë lirë për blerësin nën çmimin e një gome të re (ndonjëherë 60 % më lirë). Përveç kësaj, ritretja kursen burime.

riciklimi

Nëse ripërdorimi ose ritrajtimi është i pamundur, gomat e vjetra përpunohen në grimca gome dhe pluhur gome. Materiali më pas përdoret në ndërtimin e rrugëve dhe inxhinierinë civile.

06

07

PËRFITIMET tuaja: Ju përfitoni nga kjo

 • HEQJA FALAS E GOMAVE TË PËRDORRAnëse plotësohen kushtet.
 • FALAS-VLERËSIMI DHE MBLEDHJA
 • SHPEJTË DHE JO burokratike
 • MBI MJEDISIN DHE BURIMET
 • SHËRBIMI EKSPERT
 • EKSPERIENCE SHUMË VJET NË HEQJA E GOMAVE TE PERDORUR
Pyetje e mirë: Çfarë ndodh në të vërtetë me gomat e vjetra?

70 % e botës që grumbullohet Goma te perdorura janë djegur! Burimi: CORDIS, Zyra e Publikimeve. Jo një rekord i mirë mjedisor!

Gjërat po duken pak më mirë në Gjermani: në vitin 2018, 66 % nga të gjitha gomat e përdorura tashmë ishin ricikluar materialisht.

Burimi: WdK

08

09

“Unë jam KLIENT PRIVAT. A mund t'i hedh edhe gomat e mia në TireKing?”

Kjo është mirë! Për fat të keq, ne nuk mund t'u ofrojmë shitësve privatë një shërbim falas për shkak të sasive kryesisht të vogla, por atë që mund t'ju ofrojmë, ju e merrni SHUME TË PËRBALLUESHME nga ne.

... dhe sa më kushton?

 

TireKing pranon gomat tuaja të vjetra për 1,50 euro plus TVSH. Nëse dërgojmë të reja ose të ripërdorshme në automjetin tuaj Goma te perdorura montoj, për të disponuar ne gomat tuaja të vjetra FALAS.

... dorën me apo pa rripa?

 

Mund të na duhet t'ju paguajmë për punën e heqjes së gomës nga buzë. Le të flasim për këtë më parë!

 

... ku t'i dorëzoj gomat e mia të përdorura?

 

Me TireKing, sigurisht! Ose kur ndërroni të vjetrën me të re direkt në shitësin e makinave ose garazhin tuaj, në dyqanet e gomave ose në "Bringhof" (disponim të lëndëve të riciklueshme).

 

… a mund të shesësh ende goma të përdorura?

 

Në varësi të gjendjes: Duhet të ketë një thellësi minimale të shkelës prej 1.6 mm (në BE), trupi i pajetë duhet të jetë i padëmtuar dhe goma nuk duhet të jetë shumë e fortë.

Informacioni PDF: Kurhani hidhni gomat e vjetrat bëhet

 

... tema e nxehtë: HEQJA LIGJORE E GOMËVE TË PËRDORRA! Cili është rreziku?

I ndeshim në mbeturina të mëdha ose hidhen ilegalisht në pyll: të vjetra goma e makinës. Me të drejtë ligjvënësi dënon asgjësimin e pahijshëm me gjobë nga 80 deri në 200 euro PËR GOMË! TË PAKTËN! Në varësi të numrit të gomave, gjoba mund të jetë dukshëm më e lartë.

tek ajo aktuale katalogu i gjobave.

10

+49 178 2828368

Keni një pyetje?
Mos hezitoni të na telefononi.

HEQJA E MBETURINAVE GOMËVE: SHËRBIMI TIREKING!

Kur bëhet fjalë për asgjësimi E tyre Goma te perdorura ose Goma te perdorura TireKing në Këln-Bilderstöckchen është kontakti juaj i kualifikuar. Ne ofrojmë shërbim të pamposhtur: të shpejtë, joburokratik, të kualifikuar dhe në shumicën e rasteve edhe FALAS për klientët komercialë.

Shërbimi ynë për ju!

>> Takim në vend me ju

>> Vlerësimi dhe ekzaminimi i juaj Goma te perdorura

>> Jo-detyruese duke cituar, nëse shërbimi falas nuk është i mundur (kliko këtu për Kërkesat për një shërbim falas!)

>> goma te perdorurambledhjes, sipas kërkesës në takime të rregullta fikse ose "në thirrje"

>> Sipas kërkesës Pozicioni i kontejnerit

Çfarë bëjmë ne me gomat tuaja të vjetra:

>> Si Goma te perdorura brenda të Gjermanisë rishes – nëse plotësohen kërkesat.

>> Ins eksport jashtë vendittë vazhdojë të përdoret atje – nëse plotësohen kërkesat.

>> Ritresim - nëse goma është në gjendje të përshtatshme.

>> Dem riciklimi furnizimi – nëse goma nuk është më e përshtatshme për vozitje dhe nuk mund të rinovohet.

Bëni një hetim

DËSHIRONI TË DINI ME KË KENI BËRË? KETU SHKO TE GJITHSISHT DHE EKIPI I TIJ!

KËSHILLA NGA PRO: HIDHNI GOMAT E VJETRA – KUR, PSE, SI!

Duhet të hidhni gomat e vjetra të makinës nëse…

... shkelja është shumë e konsumuar (< 1,6 mm thellësia e hapit), gomat janë të dëmtuara ose shumë të vjetra. Dyqani juaj i riparimit të makinave do t'ju tregojë nëse ende mund të vozitni gomat tuaja.

Megjithatë, mund të përdorni edhe treguesit e mëposhtëm për të parë vetë se në çfarë gjendje janë gomat tuaja. Ne gjithashtu do t'ju japim këshilla se si mund të zgjasni jetën e gomave tuaja.

>>> Matja e profilit

Sipas rregulloret e trafikut rrugor (Rregulloret e trafikut rrugor) të gjithë duhet Goma për përdorim në rrugë kanë një thellësi minimale të shkelës prej 1.6 mm në pjesën e mesme të shkallës. Nën këtë thellësi të hapit, goma nuk është më e sigurt dhe nuk mund të përdoret më në trafik.

Si të matni thellësinë e shkelës

 

 1. Treguesi i konsumit

Në anën e gomës, gjashtë trekëndësha tregojnë ngritje në fund të kanalit kryesor përgjatë drejtimit të udhëtimit (shih ilustrimin). Përndryshe: mbishkrimi TWI (Tread Wear Indicator).

Nëse sipërfaqja e drejtimit të profilit kryesor është në të njëjtën lartësi me rrjetat, është arritur thellësia minimale e kërkuar me ligj. Ndërroni gomat dhe hidhni gomat e vjetra të makinës!

 1. Teknika e monedhës

Ekspertët rekomandojnë për Goma verore një thellësi minimale profili prej 3 mm në mënyrë që të jeni në anën e sigurt. Merrni një monedhë dollari dhe futeni në brazdë kryesore të hapjes së një gome. Nëse skaji i artë zhduket në hendek: gjithçka është në jeshile! Nëse skaji i artë mbetet i dukshëm mbi brazdë kryesore të shkallës: ndërroni gomën, Hidhni gomat e vjetra (Rekomandim).

Buza e artë e monedhës një euro është saktësisht 3 mm.

Goma dimri Ekspertët rekomandojnë një thellësi minimale të profilit prej 4 mm. Ju mund ta kontrolloni këtë në të njëjtën mënyrë me një monedhë dy euro, sepse buza e argjendtë këtu është 4 mm.

 1. Matësi i thellësisë së shkelës

Matësi i thellësisë së shkallës së gomave të makinës ofrohet me çmim të lirë nga shitësit me pakicë. Sshtyni shiritin në Grykë profili, përreth për të lexuar vlerën e saktë. Sigurisht, mund të përdorni gjithashtu një vizore, rregullin tuaj të palosjes ose një matës rrëshqitës për të matur thellësinë e hapit të gomave tuaja.

>>> Ju duhet t'i hidhni gomat e vjetra të makinës nëse…

... ata janë shumë të vjetër. Sepse ata zakonisht performojnë goma e makinës Pas rreth gjashtë vjetësh, ata nuk bëjnë më atë që duhet të bëjnë: sigurinë e drejtimit të automjetit në kushte të ndryshme moti dhe kushte tokësore.

Pse: Përzierja e gomës ngurtësohet, bëhet e brishtë dhe plasaritet. Tërheqja dhe kullimi i ujit në rrugë nuk janë më të pranishme. Gomat duhet të hidhen urgjentisht.

>>> Ju duhet t'i hidhni gomat e vjetra të makinës nëse…

 

...ato janë dukshëm të dëmtuara. Klasike: Ju "merrni frenimin me vete". Goma ose trupi i pajetë mund të dëmtohen dhe pëlhura prej çeliku dhe najloni mund të çahet.

Dëmtime të mëtejshme të gomave mund të përfshijnë: çarje, flluska, përçarje, Gërmime, vende ku goma fryhet nga jashtë, gozhdë ose copa që janë shpuar në goma. Defektet mekanike në automjet, të tilla si shtrirja e gabuar e boshtit ose një defekt në sistemin e frenimit, mund të çojnë gjithashtu në konsumim të njëanshëm dhe/ose dëmtim të gomave.

 

Nëse nuk e vini re vetë, mekaniku juaj i makinës do ta tregojë këtë dëm gjatë inspektimit tuaj të ardhshëm. Dhe nëse vëreni sjellje "të çuditshme" të drejtimit dhe gjurmimit në automjetin tuaj: lini një takim në punishte!

TireKing gjithashtu do të ishte i lumtur të shikonte gomat tuaja!

lini një takim

>>> Këshilla për mbrojtjen e gomave

 • Kontrolloni rregullisht presionin e gomave dhe rregullojeni nëse është e nevojshme!
 • Shkelja e gomave kontrolloni, për shembull kur jeni gati të kontrolloni presionin e ajrit. (lidhja me lart, matja e profilit)
 • Aktiv Dëmtimi dhe kushtojini vëmendje konsumimit të gomave. (për të lidhur)
 • Shmangni gropat dhe pengesat dhe mbani distancën nga bordurat. Drejtoni mbi pengesa të pashmangshme me një shpejtësi të përshtatshme dhe me një kënd të mpirë.
 • Asnjë “fillim kavalier”! gërryerje gome!
 • Përdorni goma të përshtatshme për sezonin: Siguri më e madhe dhe më pak konsum!
 • Ndryshoni gomat nga boshti i përparmë në boshtin e pasëm çdo një deri në dy vjet. Edhe heqja e profilit!
 • Ruajtja optimale: pastroni gomat e hequra me një solucion të butë sapuni, paketoni ato në një mënyrë të errët, varni në mbajtësin e buzës ose në raft. TireKing ruan gomat tuaja në mënyrë optimale!

Nëse keni dyshime: pyesni TIREKING!

sqShqip