Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3666

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3668

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3672

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3674

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3676

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3680

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3682

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3684

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3686

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3688

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3690

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3692

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3790

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3792

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3842

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 4091
Impressum - Tireking

TÜV gjithmonë të mërkurën në shtëpi

Master Workshop TireKing

GJITHSISHT. KING mes tregtarëve të gomave.

BLENI, SHITni, EKSPORTONI, GOMA E importit. E PERDORUR DHE E RE. E besueshme. PRAGMATIKE. ME ÇMIM PANIR.

gjurmë

Informacion në përputhje me Seksionin 18 Paragrafi 1 Letra 2 Traktati i Shtetit të Medias

 

Punishtja master makinash Tireking

Shitje me shumicë gomash dhe shërbim gomash

 

Ibrahim Boztas

Longericher Strasse 235

50739 shkop pikture në Këln

Tel.: +49 (0) 221 29855765

 

Orari i hapjes:

E Hënë - E Premte nga ora 9 e mëngjesit deri në 6 pasdite

Shtu nga 9 e mëngjesit deri në 4 pasdite

Pronari: Ibrahim Boztas

Numri tatimor: 218/5025/4865

ID e TVSH-së: DE299340802

 

www.tireking.de

info@tireking.de

 

Mohim përgjegjësie

Përgjegjësia për lidhjet:
Oferta jonë përmban lidhje me uebsajte të jashtme të palëve të treta mbi përmbajtjen e të cilave ne nuk kemi asnjë ndikim. Prandaj, ne nuk mund të marrim asnjë përgjegjësi për këtë përmbajtje të jashtme. Ofruesi ose operatori përkatës i faqeve është gjithmonë përgjegjës për përmbajtjen e faqeve të lidhura. Faqet e lidhura u kontrolluan për shkelje të mundshme ligjore në momentin e lidhjes. Përmbajtja e paligjshme nuk ishte e dukshme në kohën e lidhjes. Megjithatë, kontrolli i përhershëm i përmbajtjes së faqeve të lidhura është i paarsyeshëm pa prova konkrete të shkeljes ligjore. Nëse marrim dijeni për ndonjë shkelje ligjore, ne do të heqim menjëherë lidhje të tilla.

Përgjegjësia për përmbajtjen:
Përmbajtja e faqeve tona u krijuan me shumë kujdes. Megjithatë, ne nuk mund të garantojmë që përmbajtja është e saktë, e plotë ose e përditësuar. Si ofrues shërbimi, ne jemi përgjegjës për përmbajtjen tonë në këto faqe në përputhje me ligjet e përgjithshme në përputhje me Seksionin 7 Paragrafi 1 TMG. Sipas §§ 8 deri në 10 TMG, megjithatë, ne si ofrues shërbimi nuk jemi të detyruar të monitorojmë informacionet e transmetuara ose të ruajtura të palëve të treta ose të hetojmë rrethanat që tregojnë aktivitet të paligjshëm. Detyrimet për të hequr ose bllokuar përdorimin e informacionit në përputhje me ligjin e përgjithshëm mbeten të paprekura. Megjithatë, përgjegjësia në këtë drejtim është e mundur vetëm nga momenti i njohjes së një shkeljeje specifike ligjore. Nëse marrim dijeni për ndonjë shkelje ligjore përkatëse, do ta heqim menjëherë këtë përmbajtje.

e drejta e autorit
Përmbajtja dhe veprat në këto faqe të krijuara nga operatorët e faqes janë subjekt i ligjit gjerman për të drejtat e autorit. Dyfishimi, redaktimi, shpërndarja dhe çdo lloj shfrytëzimi jashtë kufijve të së drejtës së autorit kërkon pëlqimin me shkrim të autorit ose krijuesit përkatës. Shkarkimet dhe kopjet e kësaj faqeje lejohen vetëm për përdorim privat, jo komercial. Përderisa përmbajtja në këtë faqe nuk është krijuar nga operatori, respektohen të drejtat e autorit të palëve të treta. Në veçanti përmbajtja e palëve të treta shënohet si e tillë. Nëse megjithatë viheni në dijeni për një shkelje të së drejtës së autorit, ju kërkojmë që të na informoni në përputhje me rrethanat. Sapo të marrim dijeni për shkelje ligjore, ne do ta heqim menjëherë këtë përmbajtje.

sqShqip