Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3551

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3553

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3557

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3559

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3561

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3565

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3567

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3568

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3569

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3570

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3571

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3662

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3664

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3703

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3867
TIRE EXPORT - Tireking

TÜV gjithmonë të mërkurën në shtëpi

Master Workshop TireKing

GJITHSISHT. KING mes tregtarëve të gomave.

BLENI, SHITni, EKSPORTONI, GOMA E importit. E PERDORUR DHE E RE. E besueshme. PRAGMATIKE. ME ÇMIM PANIR.

Gomat e përdorura eksportohen në vendet jo-evropiane (Afrikë, Amerikë, Azi)

TireKing është një ekspert veçanërisht për afrikan Tregu dhe organizon eksport pas Gana, Kenia, Kameruni, Afrika e Jugut, Libia, Senegal dhe shumë vende të tjera në kontinentin afrikan.

Partneritetet intensive të biznesit me tregtarët vendas janë krijuar ndër vite. Në Gjermani, ne para-rendisim ngarkesën dhe e paketojmë për të kursyer hapësirë, sepse hapësira e ngarkimit e kërkuar është një nxitës kostoje, veçanërisht me sasi të mëdha gomash. Prandaj dyfishtë, trefishtë dhe katërfish ne tuajat Goma.

Për shkak të furnizuesve tanë të besueshëm në Gjermani, ne mund t'ju ofrojmë Goma te perdorura te Çmimet më të mira ju ofrojnë dhe ju sigurojnë një trajtim të qetë të të gjitha formaliteteve në lidhje me eksportin dhe zakonet.

POROSIT DORIVZUESIT E GOMATSIS.

Na dërgoni kërkesën tuaj duke përdorur formularin më poshtë dhe ne do t'ju kthehemi menjëherë me një ofertë bindëse! Ju presim me padurim!

Shërbim i plotë nga TireKing

Nga momenti që ju porositni, ne do të kujdesemi për gjithçka tjetër.

  • Ne paketojmë disa Goma në njëri -tjetrin (i dyfishtë, i trefishtë, i katërt) për të bërë më shumë në këtë mënyrë Goma të jetë në gjendje të ngarkojë për metër kub. Avantazhi juaj: më shumë goma për enë.
  • Në varësi të sasisë së gomave të porositura, ne ngarkojmë kamionin ose Enë me tuajat Goma, dhe kjo kursen hapësirë.
  • Ne organizojmë transportin drejt destinacionit dhe kujdesemi për të gjitha formalitetet në lidhje me transportin dhe doganat.

EKSPORTI I GOMAVE

A KENI MË SHUMË PYETJE?

+49 178 2828368

Keni një pyetje?
Mos hezitoni të na telefononi.

sqShqip