Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3666

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3668

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3672

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3674

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3676

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3680

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3682

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3684

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3686

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3688

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3690

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3692

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3790

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3792

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 3842

Paralajmërim: Variabli i padefinuar $kses_allowed_html in /home/www/wp2021/wordpress/wp-content/plugins/dsgvo-all-in-one-for-wp/dsgvo_all_in_one_wp.php në linjë 4091
Datenschutzerklärung - Tireking

TÜV gjithmonë të mërkurën në shtëpi

Master Workshop TireKing

GJITHSISHT. KING mes tregtarëve të gomave.

BLENI, SHITni, EKSPORTONI, GOMA E importit. E PERDORUR DHE E RE. E besueshme. PRAGMATIKE. ME ÇMIM PANIR.

Mbrojtja e të dhënave

Provoni kush jemi ne

Sugjerim teksti: Adresa e faqes sonë të internetit është: https://tireking.de.

Komente

Sugjerim teksti: Kur vizitorët lënë komente në sajt, ne mbledhim të dhënat e shfaqura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit (që identifikon shfletuesin) për të ndihmuar në zbulimin e postës së padëshiruar.

Një varg i anonimizuar mund të krijohet nga adresa juaj e emailit (i quajtur gjithashtu hash) dhe t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar mund të gjendet këtu: https://automattic.com/privacy/. Pasi komenti juaj të miratohet, fotografia juaj e profilit do të jetë e dukshme publikisht në kontekstin e komentit tuaj.

mediat

Sugjerim teksti: Nëse jeni përdorues i regjistruar dhe ngarkoni foto në këtë faqe interneti, duhet të shmangni ngarkimin e fotove me një vendndodhje EXIF GPS. Vizitorët në këtë faqe interneti mund të shkarkojnë fotot e ruajtura në këtë faqe interneti dhe të nxjerrin informacionin e vendndodhjes së tyre.

Biskota

Sugjerim teksti: Nëse shkruani një koment në faqen tonë të internetit, ju mund të pranoni të ruani emrin, adresën e emailit dhe faqen tuaj te internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj, në mënyrë që të mos keni nevojë t'i plotësoni përsëri të gjitha këto informacione kur të lini një koment tjetër. Këto biskota ruhen për një vit.

Nëse keni një llogari dhe identifikoheni në këtë faqe interneti, ne do të vendosim një skedar të përkohshëm për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon skedarë skedarësh. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe hidhet poshtë kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të identifikoheni, ne do të konfigurojmë disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e shikimit. Kukit e hyrjes skadojnë pas dy ditësh dhe skedarët e opsioneve të shikimit skadojnë pas një viti. Nëse zgjidhni "Më mbaj mend" gjatë regjistrimit, regjistrimi juaj do të mbahet për dy javë. Kur dilni nga llogaria juaj, skedarët e identifikimit do të fshihen.

Kur redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë ruhet në shfletuesin tuaj. Kjo cookie nuk përmban të dhëna personale dhe i referohet vetëm ID-së së postimit të artikullit që sapo keni redaktuar. Cookie skadon pas një dite.

Përmbajtje e integruar nga faqet e tjera të internetit

Sugjerim teksti: Postimet në këtë faqe interneti mund të përmbajnë përmbajtje të integruar (p.sh. video, imazhe, postime, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e tjera të internetit sillet saktësisht sikur vizitori të kishte vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe interneti mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin skedarë kuki, të ngulitin gjurmime shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë ndërveprimin tuaj me atë përmbajtje të integruar, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e integruar nëse keni një llogari dhe jeni identifikuar në atë faqe interneti.

Me kë i ndajmë të dhënat tuaja

Sugjerim teksti: Nëse kërkoni një rivendosje të fjalëkalimit, adresa juaj IP do të përfshihet në emailin e rivendosur.

Sa kohë i ruajmë të dhënat tuaja

Sugjerim teksti: Nëse shkruani një koment, ai do të ruhet për një kohë të pacaktuar, duke përfshirë metadatat. Në këtë mënyrë ne mund të njohim dhe miratojmë automatikisht çdo koment pasues në vend që t'i mbajmë në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit, ne gjithashtu ruajmë informacionin personal që ata japin në profilet e tyre të përdoruesve. Të gjithë përdoruesit mund të shikojnë, ndryshojnë ose fshijnë informacionin e tyre personal në çdo kohë (emri i përdoruesit nuk mund të ndryshohet). Administratorët e faqes në internet mund të shikojnë dhe ndryshojnë gjithashtu këtë informacion.

Çfarë të drejtash keni për të dhënat tuaja

Sugjerim teksti: Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni komente me shkrim, mund të kërkoni një eksportim të eksportuar të të dhënave tuaja personale, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkoni që ne të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që na kërkohet të mbajmë për arsye administrative, ligjore ose sigurie.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Sugjerim teksti: Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spamit.

sqShqip